Tudástérkép főoldal
SZTE főoldal
Kapcsolat
Használati útmutató
Belépés
2024. május 03., péntek
Használati útmutató
Kutatási projektek
Ismeretbővítő kutatás (alap- elméleti kutatás)
Probléma orientált kutatás (alkalmazott-, piacosítható kutatás)
Fejlesztés (termék-, eszköz-, szolgáltatás fejlesztése)
Szolgáltatások
Műszerek
Látogatók száma:
02893
Kutatóműhely
Gábor Miklósné Kutatóműhelye
KUTATÓK
Gábor Miklósné, Dr.
EGYETEMI EGYSÉGEK
MÉRNÖKI KAR
Élelmiszermérnöki Intézet
TUDOMÁNYÁGAK
Mezőgazdaság
Élelmiszeripar
KUTATÓMŰHELY VEZETŐJE
Gábor Miklósné, Dr.
KUTATÁSI PROJEKTEK
Természetes anyagok antioxidáns hatásának vizsgálata
Élelmiszerek dúsitása természetes antioxidánsokkal
Technológiai folyamatok hatása az élelmiszer feldolgozás során az antioxidáns aktivitásra